News

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /var/www/vhosts/sportsnetwork.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.

Olympisch Kampioene Julia Mancuso

Wij willen ook graag Julia Mancuso feliciteren met haar Olympische medailles en haar meest gewonnen Olympische medailles als Amerikaans Alpine skiester in de Olympische geschiedenis.

Congratz...!!!!:D

New Spyder brand video

Met veel positieve spanning presenteren we jullie de 2012 Spyder Brand Video, hiernaast kunnen jullie een kijkje nemen.

We hebben samengewerkt met Warren Miller Entertainment aan deze "60 second edit". Dit filmpje is bedoeld om het Spyder gevoel nog beter over te brengen op de Spyder klant.

De kleur extractie die jullie in het filmpje zien (heldere kleuren tegen een zwart/ wit achtergrond) is een afspiegeling van onze nieuwe 2012-2013 marketing campagne. Op de mooie poedersneeuw zien jullie Daron Rahlves skiën, dit is een exact plaatje uit de ideale droom van Spyder.

Ziener sponsort Nationale Skitest 2012-2013 van NSkiV

"Voor het eerst in de geschiedenis van de nationale skitest verzorgde Ziener de kleding en dat is het testteam goed bevallen. De wintersportjassen en -broeken zijn van alle gemakken voorzien, hebben een hippe uitstraling en de kleuren zijn mooi en helder. Pikant detail is dat de kleuren goed opvallen in de sneeuw, wat mooie plaatjes en filmbeelden oplevert. Door de uitritsbare sneeuwvanger en de ventilatieritsen in de jas is de kleding uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden."

http://www.wintersport.nl/artikel/stijlvol-afdalen-met-ziener

en voor meer filmpjes check dit 

http://www.wintersport.nl/gear/skitest

Bekijk video

Venice Beach is BACK!

Vanaf dit seizoen is VENICE BEACH weer terug in het pakket van SportsNetwork. VENICE BEACH is een zeer toonaangevend merk in de fitness en aerobic wereld. Venice Beach  heeft een uitgebreide collectie voor: Fitness/aerobic, Yoga, Running, Vrijetijds- en Badmode.

VENICE BEACH is zeer feminime, heeft een enorm goede pasvorm (met name de pants!) en kwaliteit en maakt gebuirk van zeer zachte en fijne materialen. Daardoor wordt het dragen van VENICE BEACH een belevenis.

 

Bekijk video

Spyder lanceert nieuwe website

Spyder lanceert deze week haar nieuwe website. De nieuwe site zet de producten en de atleten van Spyder in de spotlight. Ze willen laten zien hoe de atleten en de producten elkaar versterken en hoe de atleten het product reflecteert naar haar juiste consument.

De site laat ook "up-to-the-minute" nieuwsoverzichten zien van Facebook posts en teamupdates. Spyder continueert om interactiviteit met de klant te promoten en "brand awareness" te creëeren. Ze pushen zichzelf om de technische grenzen te verleggen, zowel online als in de bergen.

Voor meer informatie; www.spyder.com